عضویت در سرویس خبری وبسایت مرکز
با عضویت در سرویس خبری وبسایت مرکز ملی فضایی ایران، جدیدترین اخبار فضایی ایران و جهان را در ایمیل خود دریافت کنید.
ناسا موضوعات مطالعات پژوهش اقتصادی برای بررسی سرمایهگذاری در فضا را انتخاب میکند
ناسا پنج پیشنهاد پروژه برای یافتن راهاندازهای موثر سرمایهگذاری در اقتصاد فضایی جهانی را انتخاب می کند. این کار با تشویق شرکتهای فعال در زمینه هوافضا برای داشتن نگاهی فراتر از ماهوارهها در ایجاد فرصتهای جدید در توسعه تجاری در فضا انجام می شود.
کشف جدید ناسا با کمک هوش مصنوعی اعلام شد
ناسا با کمک هوش مصنوعی هشتمین سیاره ای را کشف کرده که دور ستاره ای دور دست می چرخد. به این ترتیب تعداد سیاره های این منظومه دور دست با منظومه شمسی برابر است.
کبگانیان: می توان نسبت به به روز رسانی سند جامع هوافضا اقدام کرد
دبیر ستاد نقشه جامع علمی کشور کشور با اشاره به وضعیت توسعه فناوریهای فضایی گفت: با انسجام ایجاد شده در این حوزه می توان نسبت به به روز رسانی سند جامع هوافضا اقدام کرد.
۴ ماهواره از سری ماهوارههای گالیله به فضا پرتاب خواهند شد
۴ ماهواره از سری ماهوارههای ناوبری جهانی گالیله فردا سهشنبه ساعت ۱۵:۳۰ به وسیله ماهوارهبر Ariane 5 به فضا پرتاب خواهند شد.
تفاهم نامه همکاریهای علمی و پژوهشی دانشگاه شهید رجائی با گروه فضایی صاایران
پیرو مذاکرات صورت گرفته، این تفاهمنامه در راستای تقویت هر چه بیشتر تعاملات علمی، پژوهشی و آموزشی و ساماندهی برنامههای عملیاتی میان گروه فضایی صاایران و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهید رجایی مبادله گردید.
برگزاری هشتمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و فضایی در ایران
هشتمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و فضایی ایران با حضور نمایندگانی از کشورهای روسیه، چین، ترکیه، کرواسی، اتریش، آلمان، تونس، هند و مالزی سه شنبه ۷ آذر آغاز به کار کرد.
تلسکوپ فضایی جیمز وب در ناسا از اتاق خلاء غول پیکر بیرون می آید
بخشی از رصدخانه بزرگ ناسا پس از حدود ۱۰۰ روز آزمایش برودتی از محفظه خلاء حرارتی خارج شد تا برای راه اندازی در سال ۲۰۱۹ آماده شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد:
تقویت آزمایشگاههای هوافضا، زیستفناوری و نانو در استانها
یک تحول در نگاه دانشآموزان اتفاق افتاده و دانش خود را حفظ و پرورش میدهند و ایدهپردازی میکنند و پژوهشگری را به داخل مدارس راهی کردند و به دنبال مشارکت در توسعه کشور هستند.
مقایسه میزان دانش بنیان بودن محصولات صادراتی کشورها
"پیچیدگی اقتصاد" شاخصی برای سنجش میزان دانش بنیانی تعریف شده است و به راحتی میتوان کشورها را از این منظر با یکدیگر مقایسه کرد. سال ۲۰۱۵ رتبه دانشبنیانی کالای صادراتی ایران در جایگاه ۹۸ جهان بوده است.