فناوری های موشکی ایران
مصاحبه با دکتر منطقی در برنامه چرخ (۵ مهر ۹۶)
با تلاش محققان دانشگاهی حاصل شد؛
عرضه سامانههای پلیمری برای کاربرد در صنایع هوافضا
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند سامانههای پلیمری به روش ساده تولید کنند که میتوان از نتایج آن در بهبود خواص فیزیکی-مکانیکی قطعات کامپوزیتی مورد استفاده در صنایع هوافضا بهره برد.
پرتاب ماهواره IRNSS-1H هند با شکست روبرو شد.
تلاش هند برای ارسال هشتمین ماهواره ناوبری منطقهای خود در روز پنجشنبه شکست خورد.
ماهوارههای دیجیتال گلوب میتوانند تمام جزئیات زندگی روزمرهی انسانها را ثبت کنند
ماهوارههای شرکت دیجیتال گلوب میتوانند از صدها کیلومتر بالاتر از سطح زمین، تصاویری با رزولوشن زیاد ثبت کنند که جزئیات دقیق زندگی انسانها را نشان میدهند.
مشتریان پرتاب موشک سویوز به دنبال یافتن دلیل شکست پرتاب برخی از ماهوارهها
۴ ماهواره از ۷۲ ماهواره کوچک پرتاب شده به فضا در تاریخ ۱۴ ژوئیه توسط موشک روسی Soyuz 2.1a به فرامین ارسالی از زمین پاسخ نمی دهند و ۲ کیوب ست (تاسواره) در مدار خود قرار نگرفته اند.
در راستای توسعه مخابرات و سامانه رانشگر الکتریکی؛
همکاریهای استراتژیک سازمانهای فضایی هند و رژیم صهیونیستی
سازمان تحقیقات فضایی هند (ISRO) اعلام کرده است که قصد دارد همکاریهای خود با رژیم صهیونیستی را در زمینهی سامانههای رانشگر الکتریکی و مخابرات نوری گسترش دهد.
آزمایشهای نهایی مینی شاتل ناسا انجام میشود
به تازگی ناسا از یک مینی شاتل فضایی چندبار مصرفی رونمایی کرده که یک چهارم شاتل های فعلی است اما می توان ۱۵ بار یا بیشتر آن را به فضا فرستاد.
جزئیات موفقیت چین در برقراری ارتباطات ماهوارهای غیرقابل رمزگشایی
دانشمندان چینی به اولین کسانی بدل شدند که ارتباط کوانتومی را بین ماهواره و ایستگاه زمینی برقرار میکنند و بدین ترتیب نخستین گام را برای ساخت یک شبکهی مخابراتی جهانی هکناشدنی برداشتند.
همکاری دولت لوکزامبورگ با یک شرکت خصوصی در راستای معدنکاری فضایی
دولت لوکزامبورگ و شرکت خصوصی کلئوس اسپیس (Kleos Space) برای همکاری در پروژهی معدنکاری فضایی تفاهمنامهی همکاری امضا کردند
ایران با همکاری روسیه انسان به فضا می فرستد
رئیس پژوهشگاه هوافضا با اشاره به سیاستهای سند جامع توسعه، از تلاش این پژوهشگاه برای اعزام انسان به فضا با همکاری کشور روسیه تا سال ۱۴۰۴ خبر داد.