تلسکوپ فضایی جیمز وب در ناسا از اتاق خلاء غول پیکر بیرون می آید


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 29536
بخشی از رصدخانه بزرگ ناسا پس از حدود ۱۰۰ روز آزمایش برودتی از محفظه خلاء حرارتی خارج شد تا برای راه اندازی در سال ۲۰۱۹ آماده شود.

بخشی از رصدخانه بزرگ ناسا - تلسکوپ فضایی جیمز وب (JWST) - پس از حدود ۱۰۰ روز آزمایش برودتی از محفظه خلاء حرارتی خارج شد تا برای راه اندازی در سال ۲۰۱۹ آماده شود.

برای بیش از سه ماه، تجهیزات علمی و اپتیکی رصدخانه ۸,۸ میلیارد دلاری داخل محفظه‌ای در مرکز فضایی جانسون ناسا در هیوستون قرار داشت. در این محفظه که جانسون A نام دارد، تکنسین‌ها تجهیزات تلسکوپ را تحت آزمایشات دقیق قرار دادند. هدف این بود که مطمئن شوند JWST می تواند در محیط سرد و خلاء فضا کار کند.

طبق بیانات مقامات رسمی. با کامل شدن آزمایش‌ها، ناسا نتایج تمام مراحل و حتی در مرحله یکپارچه‌سازی زیرسامانه‌های تلسکوپ را مورد مطالعه قرار خواهد داد. اما انجام این مهم به معنی جابجایی از هیوستون به Redondo Beach، کالیفرنیا است. هنگامی که قطعات به ایستگاه Aerospace Systems Northrop Grumman می رسند، زیرسامانه‌ها و تجهیزات اپتیکی توسط سپر خورشیدی پوشیده شده و بر پیکره (Bus) تلسکوپ پیوند می‌خورد و یه شکل مونتاژ تلسکوپ تکمیل خواهد شد.

JWST در بهار سال ۲۰۱۹ از ایستگاه پرتاب اروپا در شهر گیانا فرانسه پرتاب خواهد شد؛ در اواخر ماه سپتامبر، به دلیل مسائل مربوط به یکپارچه سازی، ناسا یک بار دیگر تاریخ پرتاب مورد انتظار را جابجا کرد. پس از پرتاب، تلسکوپ به نقطه ۲ لاگرانژ خورشید-زمین سفر خواهد کرد که از نظر گرانشی پایدار بوده و ۹۳۰،۰۰۰ مایل (۱.۵ میلیون کیلومتر) از زمین فاصله دارد.

تلسكوپ در طول موج مادون قرمز كار خواهد كرد و مانند همکار قبلی خود، تلسكوپ فضايي هابل، موظف به انجام ماموریت‌های مختلف علمي خواهد شد. برخی از ماموریت های JWST عبارتند از: نگاهی به اولین نور جهان، بررسی سیاره‌های فراخورشیدی (Exoplanets) و کسب اطلاع از اینکه چگونه کهکشان ها در اوایل تاریخ کیهانی یکپارچه شدند.

منبع: space.com

تصاویر

نظرات شما
آدرس : تهران، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی، کوچه لادن، پلاک 20
تلفن : 83530-021
ایمیل : pr@isti.ir
//isti.ir/Zaof
ستاد توسعه فناوری حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان

ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته