سرمایهگذاری استارتآپ ژاپنی برای بهرهبرداری تبلیغاتی از ماه
یک شرکت ژاپنی قصد دارد با جمعآوری ۹۰ میلیون دلار سرمایه زیربنای لازم برای انجام کسبوکار اقتصادی در کره ماه را فراهم کند.
سوراخ لایه اوزون در حال بسته شدن است؛ ترمیم لایه محافظ زمین تا سال ۲۰۶۰
لایه اوزون تا سال ۲۰۶۰ میلادی به طور کامل ترمیم میشود. محققان ناسا به تازگی اعلام کردهاند که سوراخ به وجود آمده در لایه محافظ زمین نسبت به قبل کوچکتر شده و در حال بسته شدن است.
تقویم ۲۰۱۸ را با منظومه شمسی هماهنگ کنید
برنامه های اسپیس ایکس برای پرتاب موشک، تلاش های هند، چین و شرکتهای خصوصی برای پرتاب فرودگر در ماه، بارشهای شهابی، پدیده ابر ماه، ماه آبی، خسوف و کسوف، از جمله رویدادهای فضایی و نجومی در سال ۲۰۱۸ هستند.
معماهای علمی که تاکنون حل نشده اند
طی یک قرن گذشته، بشر با پیشرفت های قابل توجه علمی و فناوری روبرو شده است. پیشرفت های علمی کمک کردهاند تا به سوالات بنیادی در مورد ماهیت انسان و جهان پاسخ دهیم؛ اما همچنان مسائل حل نشده ای در علم باقی مانده است.
استفاده از اطلاعات ماهواره های "لندست" و "سنتینل-۲" به صورت همزمان و هماهنگ
پروژه HMZ ناسا به منظور پایش هر چهبهتر سطح زمین در حال انجام است. هدف عمده این پروژه تلاش برای ایجاد یک مجموعه دادهای بینظیر از مشاهدات بازتاب سطحی (Surface Reflectance) با ترکیب دادههای حاصل از سیستم لندست و سنتینل-۲ می باشد.
شرکت بوئینگ مشکل آنتن ماهواره ViaSat-2 را بررسی می کند
بوئینگ و ViaSat مشغول بررسی مشکلی در آنتن ماهواره دارای برد بالای ViaSat-2 هستند که در حین آزمایش این ماهواره بروز کرد.
طرح چین برای چهل پرتاب فضایی در سال جدید میلادی
چین خود را برای چهل پرتاب فضایی در سال ۲۰۱۸ آماده میکند که در صورت محقق شدن این امر، رکورد تعداد پرتاب فضایی چین در یک سال شکسته خواهد شد.
تکامل چرخ تجهیزات مطالعات سیاره ای
سازمان فضایی ناسا به تازگی نوعی چرخ هوشمند و دارای حافظه طراحی کرده است که در ماموریت آتی کاوش در مریخ مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این چرخ می تواند در صورت آسیب دیدن، به حالت اول خود بازگردد.
صحبت دانشآموزان پورتوریکو با فضانورد ناسا در ایستگاه فضایی بینالمللی
در روز جمعه ۱۲ ژانویه ساعت ۱۱:۱۵، چند صد دانشآموز از ۳۰ مدرسه در سراسر پورتوریکو با یک فضانورد ناسا به نام Acaba که در ایستگاه فضایی بینالمللی زندگی کرده و به انجام تحقیقات می پردازد، صحبت خواهند کرد.
تحولی نوین در کاربرد مواد نیمه رسانا در صنعت فضایی
ماده گالیوم نیترید (GaN) که زمزمه تبدیلشدن آن به نیمهرسانای بعدی در صنعت الکترونیک شنیده میشود، میتواند برای برنامههای مختلف فضایی نیز کاربردی باشد.