مرکز آموزش های فضائی گاگارین در یک نگاه
پیش از سفرهای فضایی، فضانوردان نیازمند تنجام تمرینات بدنی و کسب آمادگی های جسمانی هستند. بدن انسان با سفر فضایی سازگاری چندانی نداشته بنابراین فضانورد پیش از انجام هر سفر باید به تمرینات آماده سازی جسمانی خود بپردازد.
کاوش سطوح یخی قمرها و سیارات با جدیدترین نمونه های اولیه رباتیک ناسا
ناسا به تازگی، اطلاعاتی در مورد نمونههای اولیه رباتهای کاوشگر در حال توسعه خود ارائه کرده است. این رباتها مخصوص کاوش بر روی سطوح یخی سیارات و قمرهایی مانند قمر اروپا(Europa) سیاره مشتری و یا قمر تایتان سیاره زحل هستند.
مالک آمازون بخشی از سهام خود را در فضا هزینه میکند
سازمان ناسا سالانه دهها میلیارد دلار بودجه دولتی دریافت میکند و این بودجهها افزایش نیز مییابد.
یازدهمین جشنواره لکوکاپ با حضور ۲ هزار دانش آموز برگزار شد
یازدهمین جشنواره ملی خلاقیت های علمی پژوهشی لکوکاپ امروز(جمعه) با حضور ۲ هزاردانش آموز از سراسر کشور در سالن تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
نخستین تصاویر از کپسول فضایی توریستی نیو شپرد منتشر شد
نخستین تصاویر از کپسول فضایی توریستی نیو شپرد (New Shepard) توسط شرکت موشکسازی Blue origin منتشر شد. قرار است این کپسول فضایی در سال آینده، تعدادی گردشگر را به سفرهای فضایی ببرد.
کارخانه های شناور در فضا بزودی ساخته خواهند شد
امروزه، شرکتهای خصوصی بیشتری به دنبال فعالیت در خارج از زمین هستند و به همین منظور، فضا را نشانه گرفتهاند.
۳۲۰ شرکت جزو اتحادیه هوا فضا هستند
معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی سازمان فضایی ایران: اگر شرکت های دانش بنیان درحوزه فضایی، توانمندی تولید یک محصول کاربردی را داشته باشند از آنها حمایت می کنیم.
۲۴ فروردین؛ آخرین مهلت ثبتنام جشنواره مخترعان دانشگاه آزاد
ثبتنام برای شرکت در ششمین جشنواره مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی و هشتمین جشنواره رویش بنیاد ملی نخبگان پهنه دماوند (تهران، البرز، سمنان، گلستان و مازندران) آغاز شده است.
نام نویسی در نوزدهمین جشنواره جوان خوارزمی آغاز شد
فرآیند نام نویسی و ارائه طرح در نوزدهمین جشنواره جوان خوارزمی از امروز ۱۵ اسفندماه آغاز شد.
سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، متقاضیان شرکت در نوزدهمین جشنواره جوان خوارزمی تا پایان خردادماه سال آتی فرصت دارند، برای ثبت نام اقدام کنند.
آینده توسعه فناوری نانو در بخش هوافضا
پیشبینی شده است تا سال ۲۰۲۱ سه روند در حوزه فناوری نانو در بخش هوافضا شکل گیرد که عبارتند از ظهور هواپیماهای بینیاز از سوخت، استفاده از فناوری نانو در سامانههای نبرد دریایی و توسعه نانوپوششها برای رادارگریز کردن هواپیما.