دولت آمریکا بودجه ناسا را کاهش داد؛ اکتشافات فرازمینی در معرض خطر!
دولت ایالات متحده آمریکا، بودجه پیشنهادی خود برای سال ۲۰۱۸ را اعلام کرد که بر این اساس، بودجه ناسا حدود ۵۶۰ میلیون دلار کاهش پیدا کرده و چند پروژه این سازمان لغو شده است.
درخشش دانشگاه پیامنور بوشهر در مسابقات هواوفضای دانشجویان کشور
هفتمین دوره مسابقات هوا و فضای دانشگاه صنعتی شریف که با حضور دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور برگزار شد.
حساسترین آشکارگر ماده تاریک شروع به کار کرد
بعد از سه سال ساخت و ساز حساسترین آزمایش جهان آغاز به کرد و مطابق گزارش محققان این آشکاگر ماده تاریک همانطور که پیشبینی شده است کار میکند.
توضیح ناسا در مورد برخورد شی فضایی با مدارگرد ماه در اکتبر ۲۰۱۴
در اکتبر ۲۰۱۴، اختلالی در دوربین مدارگرد ناسا در ماه به وجود آمده بود. اکنون پس از گذشت بیش از دو سال، ناسا توضیحاتی را در مورد برخورد یک شی فضایی با مدارگرد ماه ارائه داده است.
ساخت سوپر تلسکوپ ELT آغاز شد؛ بهرهبرداری از بزرگترین تلسکوپ نوری دنیا در سال ۲۰۲۴
ساخت سوپر تلسکوپ ELT آغاز شد. با استفاده از این تلسکوپ که در سال ۲۰۲۴ میلادی به بهرهبرداری میرسد، دانشمندان میتوانند به درک غیر قابل تصوری از جهان هستی دست پیدا کنند.
رخدادهای آسمانی خرداد ماه ۹۶
هم نشینی تیر و ماه، وداع با هلال صبحگاهی شعبان ، رویت هلال ماه رمضان ، هم نشینی ستاره کندوی عسل با ماه ، هم نشینی ماه و مشتری و رسیدن خورشید به نقطه انقلاب تابستانی از جمله رویدادهای آسمانی خرداد ماه هستند.
پژوهشکده سامانههای حمل و نقل فضایی گواهینامه OHSAS18001:2007 گرفت
پژوهشکده سامانههای حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران موفق به دریافت گواهینامه OHSAS18001:2007 شدکه بالاترین گواهینامه بینالمللی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفهای است.
ارتقا آزمایشگاه برای ماهواره های عملیاتی یک تنی، در دستور کار/ مشارکت ۲۰ تا ۲۵ درصدی شرکت های دانش بنیان در طراحی و ساخت ماهواره
رییس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به اهداف برنامه ششم در حوزه فضایی تاکید کرد : باید آزمایشگاه ماهواره را برای ماهواره های با جرم یک تن و ابعاد بزرگتر ارتقا دهیم تا این ماهواره ها در این آزمایشگاه تست های استاندارد لازم را بگذرانند.
چرا مریخنورد اروپا نتوانست با موفقیت فرود بیاید؟
آژانس فضایی اروپا طی بررسیهایی به این نتیجه رسید که مریخنورد این سازمان به دلیل قطع شدن ارتباطش با زمین نتوانسته به خوبی فرود بیاید و به همین دلیل نابود شده است.
هند در تدارک ارسال فضانورد به فضا است؛"مارک ۳" اولین موشک بومی هند.
سازمان تحقیقات فضایی هند قصد دارد آزمایشهای ارسال فضانورد به فضا را با استفاده از موشک بومی خود آغاز کند.