آمریکا موشکهای هایپرسونیک با قابلیت پرواز در ارتفاع کم توسعه میدهد
آمریکا در حال توسعه دو نوع موشک هایپرسونیک است که مجهز به موتورهای هواتنفسی (air-breathing) میباشند؛ امری که به موشکها این امکان را میهد تا در ارتفاعهای پایین و نزدیک به هدف پرواز کرده و با افزایش قابلیت مانور، رهگیری آنها را سخت میکند
دانشبنیانها برای ساخت محصولات جدید حمایت میشوند
«حمایت از ساخت محصولات دانشبنیان جدید دارای بهرهبردار» در دستور کار قرار گرفت. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفائی در راستای کمک به جهش تولید محصولات و خدمات دانشبنیان از این برنامه مشترک حمایت میکنند.
نفوذ اینترنت نسل 5 در حملونقل هوشمند؛ همکاری 4 جانبه شکل میگیرد
5G فناوری تحولآفرینی است که به توسعه دسترسی کاربران به اینترنت و فراهم کردن بستر ایجاد و رشد کسبوکارها میانجامد. استفاده از این فناوری نوین در حملونقل هوشمند موضوع یک تفاهمنامه همکاری 4 جانبه شده است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از پایههای این همکاری است.
15 کارگزار شناسایی نیازهای فناورانه را سرعت میدهند
یکی از خدمات ویژه معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری به شرکتهای دانشبنیان و صنعت کشور، شناسایی نیازهای فناورانه و معرفی این نیازها به شرکتهای دانشبنیانی است که توانایی ارائه پاسخهای فناورانه را دارند.
ستاری: شهر نوآور فرصتی برای خلق ارزش افزوده از نیازها است
کارخانه نوآوری آزادی میزبان سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، انوشیروان محسنی بندپی استاندار و پیروز حناچی شهردار تهران برای برگزاری نخستین مجمع فناوری و نوآوری استان تهران شد.
رئیسجمهوری: شرکتهای دانشبنیان رشد 100 برابری داشتهاند
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در آیین آغاز رسمی سال تحصیلی 1400- 1399 دانشگاه های و مراکز آموزش عالی و فناوری کشور از افزایش یکصد برابری تعداد شرکت های دانش بنیان در کشور و افزایش 600 برابری درآمد این شرکت ها در 7 سال گذشته گفت و افزود: امروز دانشگاه های ما خودکفا شده اند و اگر همکاری دانشگاه با بخش تولید، شرکت های دانش بنیان و کارخانههای نوآوری بیشتر شود می توانند به زودی از بودجه دولتی بی نیاز شوند.
با کمک رسانه ملی فناوری های ژئوماتیک توسعه می یابد
ژئوماتیک از جمله فناوریهایی است که دیر آمد ولی زود جای خود را میان فناوریهای مدرن و پیچیده باز کرد. این مفهوم نوین علمی در تلاش است تا اطلاعات دریافتی از دادههای جغرافیایی یا زمین مرجع را ساماندهی کند. کاربردهای این فناوری نوین با کمک رسانه ملی ترویج میشود.
اولین ایرانی که به فضا سفر کرده را میشناسید؟
بانو انوشه انصاری متولد شهر مشهد است فضانوردی که توانسته در زمینه های مختلفی برای دنیا افتخار آفرینی کند و نام ایران را بر سر زبانها بیاندازد.
عکس روز ناسا؛
هویدا بودن آتش سوزی غرب آمریکا از فضا
ناسا عکسی را که توسط دوربین ماهواره "رصدخانه آب و هوای فضای ژرف" در تاریخ ۹ سپتامبر از زمین گرفته شده، منتشر کرده است که دودهای ناشی از آتش سوزی های وسیع در غرب ایالات متحده در آن پیداست
114 اختراع در دفاتر خارجی؛ ثبت پتنتها حمایت شد
کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ثبت بینالمللی 114 اختراع ایرانی در دفاتر معتبر خارجی حمایت کرد.