برگزاری پنجاه و پنجمین نشست کمیته فرعی حقوقی کمیته استفاده صلحآمیز از فضای ماورای جو سازمان ملل متحد(کوپوس)
پنجاه و پنجمین نشست کمیته فرعی حقوقی کوپوس از ۴ تا ۱۵ آوریل ۲۰۱۶ (۱۶ تا ۲۷ فروردین ۱۳۹۵) در مقر اروپایی سازمان ملل متحد(وین) برگزار گردید.
تحریم ها روی فناوری فضایی کشور دو تاثیر متضاد داشته است.
در حال حاضر سیاستی که در پیش گرفته ایم، این است که دستاوردهای حاصل شده در این حوزه را با همکاری و مشارکت های بین المللی کاملتر کنیم و دیگر این که ظرفیت های بین المللی را به کار گیریم، همچون پرتابگرهای مختلفی که می توانیم ماهواره های خود را با آنها پرتاب کنیم و برای برنامه ریزی منظم توسعه ماهواره های خود به کار ببریم.
نظام مندی پرتاب ماهواره ها از سال ۹۵ در کشور اجرا خواهد شد
ما به دنبال این هستیم که یک پایه محصول داشته باشیم و بر مبنای کاربری های مختلف آن را تنظیم کنیم، ما به سمتی می رویم که بتوانیم خودمان و یا با مشارکت یک همکار بین المللی پاسخگوی هر نوع کاربری مورد درخواست دستگاه ها باشیم.
رئیس مرکز ملی فضایی ایران:
از ظرفیت های علمی دانشگاهها برای فناوری های فضایی استفاده حداکثری خواهد شد.
ایران در سال ۲۰۱۴ در حوزه فناوری فضایی به لحاظ تعداد مقالات رتبه دوازدهم در جهان و در منطقه با ۳۵۶ مقاله علمی، رتبه اول حوزه فضایی را کسب کرد و رتبه دوم منطقه با ۵۰ درصد فاصله مقالات که حدود ۲۵۰ مقاله بود، بعد از ایران قرار داشت.
برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص فناوری فضایی سرنشین دار
دفتر امور فضایی سازمان ملل متحد کارگاه آموزشی در خصوص فناوری فضایی سرنشین دار را با همکاری آکادمی بین المللی فضانوردی از ۷ تا ۱۱ مارس (۱۷ تا ۲۱ اسفند) در کاستاریکا برگزار می نماید.
نشست گروه کاری اپسکو در خصوص ایجاد یک موسسه زیرمجموعه
نشست گروه کاری در خصوص ایجاد یک موسسه زیرمجموعه اپسکو از ۱۶ تا ۱۸ دسامبر ۲۰۱۵ (۲۵ تا ۲۷ آذر ۱۳۹۴) در مقر این سازمان در پکن برگزار گردید.
به دعوت مرکز ملی فضایی ایران
حضور پژوهشگاه هوافضا در ششمین نمایشگاه توانمندی های صنایع هوایی و فضایی ایران
پژوهشگاه هوافضا به منظور معرفی دستاوردهای فضایی، اقدام به نمایش کاوشگر پیشگام، ماکت کاوشگر فضایی ایران، محفظه زیستی، عروسک شبیه ساز موجود زنده نمود.
در روز دوشنبه مورخ ۱۶/۰۹/۹۴
رئیس مرکز ملی فضایی از مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید کردند.
دکتر منوچهر منطقی رئیس مرکز ملی فضایی، ضمن بازدید از مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه علم و صنعت ایران با اهم فعالیت ها، محصولات و توانمندی های مرکز تحقیقات فضایی آشنا شدند.
برنامههای مرکز ملی فضایی اعلام شد
رئیس مرکز ملی فضایی از دستيابى به جایگاه ۱۰ کشور اول دنیا به عنوان یکی از اهداف برنامه ۱۰ ساله دوم فضایی ایران نام برد که قرار است تا سال ۱۴۰۴ عملیاتی شود.
دکتر ستاری:
جایزه مصطفی(ص) در پی احیای ۱۲ قرن تمدن بزرگ اسلامی در علوم و فنون است
جایزه مصطفی(ص) در پی احیای ۱۲ قرن تمدن بزرگ اسلامی در علوم و فنون است که چنانچه انشاالله موفق به تحقق اهداف جایزه بشویم، رستاخیز علمی جهان اسلام رقم خواهدخورد و به همراه خود اقتدار، امنیت پایدار جامعهای سالم و موثر خواهد آورد. امیدوارم جایزه ما را در مسیری قرار دهد که جهان مدرن در آن حرکت میکند و خواست امت واحد اسلامی است.