امضاء تفاهمنامه فی مابین پژوهشگاه هوافضا و مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی
تفاهمنامه همکاری مشترک دوجانبه همکاریهای علمی- پژوهشی و آموزشی در تاریخ ۹۵/۶/۱ به امضای طرفین رسید.
بومی سازی گیرنده های جی پی اس مقاوم در برابر اختلال
پژوهشگران آزمایشگاه تعیین موقعیت ماهواره ای دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران موفق به بومی سازی گیرنده های GPS مقاوم در برابر اختلال عمدی و غیرعمدی شدند.
پژوهشگران و طرح های پژوهشی برتر دانشگاه صنعتی شریف تجلیل شدند
پژوهشگران، طرح ها و واحد های پژوهشی برتر دانشگاه صنعتی شریف روز سه شنبه با حضور معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم و رئیس دانشگاه صنعتی شریف با اهدای تندیس و لوح تجلیل شدند.
ناسا دو جرم فضایی را در نزدیکی زمین شناسایی کرد
تلسکوپ فضایی NEOWISE به تازگی دو جرم فضایی را در نزدیکی زمین شناسایی کرد که گفته می شود یکی از آن ها ستاره دنباله دار و دیگری ترکیبی از یک شهاب سنگ و یک ستاره دنباله دار است.
با چشم غیر مسلح رصد می شود؛
همنشینی هلال ماه و سیاره زهره در شامگاه ۱۳ دی
مدیر انجمن نجوم اهواز گفت: امشب، ساعاتی بعد از غروب خورشید می توان همنشینی هلال ماه و سیاره زهره را با چشم غیر مسلح رصد کرد.
ماه و مریخ، برنامه پنج سال آینده سازمان فضایی چین
سازمان فضایی چین (CNSA) در برنامه جدیدی که اعلام کرده است، مریخ و بخش ناپیدای ماه را جزو اولویتهای خود به شمار آورده است.
صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه در ایستگاه فرابورس؛ نگاه «دانشبنیانها» به تابلوی بازار سرمایه دوخته میشود
قرار است با تکیه بر الگویی جهانی، شاهد رونمایی از صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه و گشایش بازار شرکتهای کوچک و متوسط فرابورس ایران برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها باشیم.
کشفیات فضاپیمای وویجر همچنان شگفتی ساز است
فضاپیمای وویجر ۱ هم اکنون دورترین ساخته دست بشر به حساب میآید که در واقع یک کاوشگر فضایی بیسرنشین و در حال سفر در فضای بین ستاره ای است.
دانشبنیان رمز توسعه پایدار کشور دانشبنیان از کجا شکل گرفت؟ / قانون چه حمایتی از تعاونیهای دانشبنیان دارد
دولت نهم پیشنهاد شکلگیری و حمایت از شرکتهای دانشبنیان را مطرح و لایحه آن را به مجلس شورای اسلامی ارائه داد اما عمر آن جوابگو نبود و تصویب این لایحه برای همافزایی علم و ثروت و توسعه اقتصاد دانش محور در دولت دهم رقم خورد ...
دراماتیکترین ماموریتهای فضایی ۲۰۱۶ + تصاویر
امسال سال پرکاری برای عبور و مرور در اطراف منظومه شمسی بود. برخی فضاپیماها بر روی سیارات دوردست سقوط کردند و برخی دیگر نیز پس از ناامیدی از یافتنشان، پیدا شدند.