رکورد بیشترین زمان صرف شده در فضا توسط پگی ویتسون شکسته شد
فرمانده فعلی ایستگاه بین المللی فضایی (ISS)، فضانوردی آمریکایی به نام پگی ویتسون (Peggy Whitson) است که شکستن رکورد بیشترین زمان صرف شده در فضا تنها یکی از افتخارات کسبشده توسط اوست.
حضور شرکتهای دانشبنیان ایرانی در نمایشگاه بینالمللی هوافضای ماکس۲۰۱۷
شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه هوایی در نمایشگاه بینالمللی هوافضای ماکس۲۰۱۷ مسکو شرکت خواهد کرد.
شمارش معکوس برای ماموریت پایانی کسینی (Cassini)
فضاپیمای بین المللی کسینی-هویگنس (Cassini-Huygens) پس از ۱۳ سال حرکت در مدار زحل، قرار است مجموعه ای از مانورهای شیرجه ای را بین سیاره زحل و حلقه های آن انجام داده و نهایتا در تاریخ ۱۵ سپتامبر در جو سیاره سقوط کند.
نشست «علم، فناوری و نوآوری» ایران و ایتالیا برگزار می شود
نشست «علم، فناوری و نوآوری» کشورهای ایران و ایتالیا ، ۳۰ و ۳۱ فروردین ۹۶ در دانشگاه شهید بهشتی با حضور وزرای علوم دو کشور برگزار می شود.هدف انتقال فناوری و تجربه میان دو کشور و ایجاد بازار برای فروش محصولات دانش بنیان ایران است.
روسیه و چین برای ساخت فضاپیماهای قابل بازگشت همکاری میکنند
سازمان فضایی روسیه یا «روس کاسموس» نیز اواسط سال ۲۰۱۶ میلادی از برنامه مشابهی صحبت کرد و بخش ویژهای برای طراحی موشکهای قابل بازگشت تأسیس کرد که احتمالاً به منظور احیای برنامه دهه ۱۹۹۰ «بایکال» است.
کمک گرفتن روسها از رباتهای انساننما در سفرهای فضایی
محققان روسی موفق به طراحی و توسعه یک ربات انسان نما برای ماموریتهای فضایی شدند.
تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا
به نظر میرسد مأموریتهای فضایی ناسا در پروژهی فتح مریخ با چالشهای متعددی همراه شده است.
اردیبهشتماه کاسینی فصل آخر سفر بیستساله خود را آغاز خواهد کرد.
هر داستان باشکوهی روزی به پایان میرسد. کاوشگر کاسینی نیز بهروزهای آخر مأموریت خیرهکننده و موفق خود نزدیک شده است. کاوشگر کاسینی روز ۲۳ مهر سال ۱۳۷۶ خورشیدی (۱۵ اکتبر ۱۹۹۷ میلادی) سفر خود را آغاز کرد.
آغاز ثبت نام در سی و یکمین جشنواره بینالمللی خوارزمی
دبیرخانه سیویکمین جشنواره بینالمللی خوارزمی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران از آغاز ثبتنام برای پذیرش این دوره از طرحها خبر داد.
شبیهساز فضا توسط محققان ایرانی طراحی و ساخته شد
محققان داخلی کشور موفق به طراحی و ساخت شبیه ساز فضا شدند، این طرح در جشنواره بین المللی خوارزمی رتبه دوم پژوهش های کاربردی گروه تخصصی هوا فضا را کسب کرد.