در پژوهشگاه فضایی ایران انجام شد؛
بهره برداری از فاز دوم مرکز یکپارچه سازی پیشرانش فضایی سه شهید
فاز دوم مرکز یکپارچه سازی پیشرانش فضایی سه شهید پژوهشگاه فضایی ایران با هدف جوشکاری دقیق سازههای پیشرفته فضایی افتتاح شد و به بهره برداری رسید.
چین یک صورت فلکی متشکل از۳۶ ماهواره را برای بررسی بلایای طبیعی ایجاد خواهد کرد
چین برنامههای بلند پروازانه خود را برای ساخت مجموعه ای از ۳۶ ماهواره با مدار نزدیک زمین و برای جمع آوری دادههای پیش بینی و نظارت بر بلایای طبیعی آغاز کرده است.
ماموریتهای مریخی کوتاهتر از ۴ سال سلامت انسان را به خطر نمیاندازند
آخرین نتایج تحقیق انجام شده توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان میدهند اگر طول مدت زمان سفر به مریخ با رعایت پروتکلهای ایمنی فعلی کمتر از چهار سال باشد، سلامت فضانوردان به مخاطره نمیافتد و میتوانند سفر فضایی ایمنی را بدون آسیب وارد شدن به سلامتی خود تجربه کنند.
پرتاب ماهواره هندی با شکست پایان یافت
ماموریت ماهواره ISRO اندکی پس از پرتاب به دلیل نقص فنی پایان یافت. این اولین پرتاب ماهواره هند در سال 2021 بود.
ناسا در حال طراحی هلیکوپتر جدید مریخی است
هلیکوپتر مریخی «نبوغ» برای اولین پرواز موقفیتآمیز در سیارهای دیگر، برگی از تاریخ را رقم زد و حالا ناسا دوباره به فکر طراحی هلیکوپتر مریخی دیگری است. مهندسان رباتیک این سازمان فضایی به طرحهایی ابتدایی برای این هلیکوپتر جدید به نام «Mars Science Helicopter» یا به اختصار MSH رسیدند.
رویداد معرفی زیستبوم کسب و کارهای فضاپایه
سازمان فضایی ایران در راستای ترویج و توسعه کسب و کارهای فضاپایه و همچنین آشنایی علاقه مندان و ایده پردازان با کسب و کارهای فضاپایه و نمونه نیازهای فناورانه سازمان ها، دومین رویداد از مجموعه رویدادهای ستکس با عنوان"معرفی زیستبوم کسب و کارهای فضاپایه" را برگزار مینماید.
رقیب جدید ماسک و بزوس؛
پورشه به رقابت تجارت فضایی پیوست
مسابقه بر سر ارائه خدمات سفرهای تجاری فضایی، به رقابتی داغ میان غولهای بزرگ بدل شده است.
استفاده از نانوماهواره ها برای مقابله با موشک های مافوق صوت و بالستیک
آژانس دفاعی ایالات متحده آزمایش نانوماهوارههایی برای مقابله با موشکهای دشمن در نظر دارد که هر کدام 1.3 میلیون دلار هزینه در بر خواهند داشت و این فناوری جدید میتواند جایگزینی ارزان برای ماهوارههای سنتی باشد.
فضاپیمای چینی پس از پرواز اولیهاش به زمین باز میگردد
طبق خبری که چین آن را گامی بزرگ در جهت توسعه فناوری حمل و نقل فضایی با امکان استفاده مجدد عنوان کرده است؛ یک فضاپیمای چینی با قابلیت پرواز به لبه اتمسفر، از زمین بلند شده و در همان روز به مقر خود بازگشته است.