شرکت بلو اوریجین اعلام کرد

یک سال تا شروع بلیت فروشی سفرهای فضایی


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 35374
شرکت بلو اوریجین اعلام کرده است که قصد دارد تا در سال ۲۰۱۹ میلادی گردشگری فضایی را به یک پدیده عمومی بدل کنند.

سیناپرس: شرکت بلو اوریجین (Blue Origin) اعلام کرده است که قصد دارد تا در سال ۲۰۱۹ میلادی اقدام به شروع به بلیت فروشی برای سفرهای فضایی کرده و گردشگری فضایی را به‌صورت رسمی به یک پدیده عمومی بدل کنند.

شرکت بلو اوریجین که یک شرکت فضانوردی خصوصی است اعلام کرده است که برنامه‌هایی برای فروش بلیت سفرهای فضایی خود را در سر دارد. این برنامه‌ها قرار است تا با فروش بلیت گردشگری فضایی آغاز شود و به‌این‌ترتیب برنامه ارسال گردشگر به فضا به‌زودی به‌صورت رسمی آغاز خواهد شد.

رابرت میرسون به‌عنوان نایب‌رئیس ارشد شرکت بلو اوریجین در نشست ویژه خدمات وبی آمازون که در هفته گذشته در شهر واشنگتن برگزار شد، این موضوع را به‌صورت رسمی در بیانیه‌ای ویژه به جهانیان اعلام کرد.

او در بخشی از سخنان خود گفت: «ما برنامه داریم تا به‌زودی نخستین مسافران آزمایشی خود را به پرواز دربیاوریم. انتظار داریم که فروش بلیت در سال ۲۰۱۹ آغاز شود.» البته نکته مهم این است که هنوز قیمتی برای این بلیت‌ها اعلام نشده است ولی گفته می‌شود که از سیستم چند بار مصرف نیو شپرد برای این کار استفاده خواهد شد که چندان ارزان از کار درنمی‌آید.

محدوده قیمت بلیت این سفرها بین ۵۰ تا ۲۵۰ هزار دلار تخمین زده می‌شود که این مقدار از توان مالی بخش عمده‌ای از جهانیان خارج خواهد بود. محیط و فضای سفینه برای ارسال مخاطبان برابر با ۵۰ متر خواهد بود و مسافران این سفر می‌توانند تا مسافتی نزدیک به ۱۰۰ کیلومتر از سطح زمین فاصله بگیرند.

این سفینه‌ها تقریبا ۱۰ برابر بزرگ‌تر از کپسول‌های مرکوری سازمان ناسا هستند و به همین دلیل نیز استفاده از آن‌ها برای سفرهای فضایی باهدف گردشگری را می‌توان منطقی‌تر دانست. موتور نیو شپرد نیز در حقیقت یک موتور تکی BE-3 است که می‌تواند شتاب ۱۱ هزار پوندی را برای این سفینه به ارمغان بیاورد.

منبع: سیناپرس به نقل از Gizmodo

تصاویر

نظرات شما
آدرس : تهران، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی، کوچه لادن، پلاک 20
تلفن : 83530-021
ایمیل : pr@isti.ir
//isti.ir/Zzbg
ستاد توسعه فناوری حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان

ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته