ظرفیت بازار ترانزیت ریلی ایران
۵.۳ میلیارد دلار درآمد دست یافتنی ایران از ترانزیت ریلی
برآوردها نشان می دهد بازار در دسترس ترانزیت ریلی برای ایران حدود ۱۰۴ میلیون تن ظرفیت دارد که ۷۱.۵ میلیون تن از آن قابل تحقق است. اگر خطوط ریلی استراتژیک مانند چابهار-سرخس، قزوین-آستارا و شلمچه-بصره تکمیل گردد و بهره وری ترانزیت ریلی در کشور افزایش یابد، ایران می تواند سالانه ۵.۳ میلیارد دلار درآمد ترانزیتی از این مسیرها کسب نماید.
پنل تخصصی فناوری های مکان محور در مطالعات جایگاه های سوخت برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی ستاد، رئیس گروه توسعه فناوری های مکان محور ستاد از برگزاری پنل تخصصی فناوری های مکان محور در مطالعات جایگاه سوخت، همزمان با برگزاری دومین نمایشگاه بین المللی جایگاههای سوخت و صنایع وابسته که از 2 الی 5 اسفند در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می گردد خبر داد.
دوم تا پنجم اسفند
دومین نمایشگاه بین المللی جایگاه سوخت و صنایع وابسته
دومین نمایشگاه بین المللی جایگاه داران سوخت و صنایع وابسته در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار میشود
شهر فرودگاهی امام بسترساز تبدیل تهران به هاب قدرتمند در غرب آسیا
وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: یکی از مهمترین اقداماتی که باید در شهر فرودگاهی انجام شود، برنامهریزی برای تبدیل تهران به یک هاب قدرتمند در غرب آسیا است.
نخستین آزمایشگاه فضایی کشور همزمان با چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی
مراسم افتتاحیه نخستین آزمایشگاه فضایی کشور همزمان با چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی در تاریخ 10/11/97 با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد توسعه فناوری های فضایی، حمل و نقل پیشرفته و با نظارت دانشکده هوافضای دانشگاه صنعتی خواجه نصیر در پژوهش سرای آموزش و پرورش برگزار گردید.
چاپ پرفروشترین کتاب هوانوردی جهان در ایران برای اولین بار
کتاب «پرواز؛ تاریخ کامل هوانوردی» به زبان فارسی ترجمه و برای اولین بار در ایران منتشر شد.
دکتر منطقی از بخش های مختلف خبرگزاری فارس بازدید کرد
دکتر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از بخش های مختلف خبرگزاری فارس بازدید و با سردبیران و خبرنگاران به گفتگو نشست
به آب اندازی نخستین شناور تفریحی استاندارد داخلی در هرمزگان
به آب اندازی و موفقیت آمیز بودن آزمایش های دریانوردی نخستین نمونه شناور تفریحی مونوهال (تک بدنه) ساخته شده در کشور، که قرار است تا پایان سال جاری جایگزین شناورهای غیراستاندارد معروف به قایق "تشتی" شود.
نخستین برند تولید تجهیزات دریایی در ایران / نیاز به نگاه فناورانه در زمینه تحقیق و توسعه
مدیر عامل شرکت دانش بنیان فنی مهندسی صنعت دریایی فن آوران سیراف گفت: اگر بخواهیم رویکرد درستی نسبت به صنایع دریایی داشته باشیم مستلزم آشنایی با شرکت ها و مراکز تولید علم هستیم.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای فضایی، حملونقل پیشرفته معاونت علمی:
فناوریهای مکان محور تحول عظیمی در صنعت حمل و نقل ایجاد میکند
دبیر ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی، حملونقل پیشرفته معاونت علمی، گفت: ستاد با هدف حفاظت از بزرگراه ها، مدلسازي ترافيکي، تحليل تصادف، برنامه ريزي راه و ارزيابي زيست محيطي، کارگروه تخصصی توسعه فناوری های مکان محور (GIS) را تشکیل داد.