معماهای علمی که تاکنون حل نشده اند
طی یک قرن گذشته، بشر با پیشرفت های قابل توجه علمی و فناوری روبرو شده است. پیشرفت های علمی کمک کردهاند تا به سوالات بنیادی در مورد ماهیت انسان و جهان پاسخ دهیم؛ اما همچنان مسائل حل نشده ای در علم باقی مانده است.
استفاده از اطلاعات ماهواره های "لندست" و "سنتینل-۲" به صورت همزمان و هماهنگ
پروژه HMZ ناسا به منظور پایش هر چهبهتر سطح زمین در حال انجام است. هدف عمده این پروژه تلاش برای ایجاد یک مجموعه دادهای بینظیر از مشاهدات بازتاب سطحی (Surface Reflectance) با ترکیب دادههای حاصل از سیستم لندست و سنتینل-۲ می باشد.
شرکت بوئینگ مشکل آنتن ماهواره ViaSat-2 را بررسی می کند
بوئینگ و ViaSat مشغول بررسی مشکلی در آنتن ماهواره دارای برد بالای ViaSat-2 هستند که در حین آزمایش این ماهواره بروز کرد.
طرح چین برای چهل پرتاب فضایی در سال جدید میلادی
چین خود را برای چهل پرتاب فضایی در سال ۲۰۱۸ آماده میکند که در صورت محقق شدن این امر، رکورد تعداد پرتاب فضایی چین در یک سال شکسته خواهد شد.
تکامل چرخ تجهیزات مطالعات سیاره ای
سازمان فضایی ناسا به تازگی نوعی چرخ هوشمند و دارای حافظه طراحی کرده است که در ماموریت آتی کاوش در مریخ مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این چرخ می تواند در صورت آسیب دیدن، به حالت اول خود بازگردد.
صحبت دانشآموزان پورتوریکو با فضانورد ناسا در ایستگاه فضایی بینالمللی
در روز جمعه ۱۲ ژانویه ساعت ۱۱:۱۵، چند صد دانشآموز از ۳۰ مدرسه در سراسر پورتوریکو با یک فضانورد ناسا به نام Acaba که در ایستگاه فضایی بینالمللی زندگی کرده و به انجام تحقیقات می پردازد، صحبت خواهند کرد.
تحولی نوین در کاربرد مواد نیمه رسانا در صنعت فضایی
ماده گالیوم نیترید (GaN) که زمزمه تبدیلشدن آن به نیمهرسانای بعدی در صنعت الکترونیک شنیده میشود، میتواند برای برنامههای مختلف فضایی نیز کاربردی باشد.
دعوت از جوانان اماراتی برای ثبتنام در برنامه فضانورد امارات متحده عربی
مرکز فضایی محمد بن راشد اعلام کرد که مسئولان سیاسی این شیخنشین برنامه اعزام فضانورد امارات متحده عربی را تصویب کردهاند و تا پایان سال ۲۰۱۸ چهار نامزد بهدقت انتخاب خواهند شد که گروه فضانوردان امارات متحده عربی را تشکیل دهند
تلاش ناسا برای تولید ماهوارههای رباتیک تخریب کننده ماهوارههای دشمن
هدف از اجرای طرح یادشده کاهش آلودگی فضاست که این روزها مملو از ماهواره های معیوبی است که به حال خود رها شده اند و در مدار کره زمین بی هدف می چرخند.
شناسایی میکروبها در فضا برای اولین بار
محققان ناسا برای اولین بار توانستند میکروبها را در ایستگاه فضایی بینالمللی شناسایی کنند.