ناسا در حال بررسی مشکل حسگر کاوشگر خورشیدی پارکر است


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 33337
کاوشگر پارکر، از مرکز فضایی گودارد به فلوریدا منتقل شده تا سپر حرارتی ویژه‌ای برای محافظت از این فضاپیما در مقابل حرارت خورشید بر روی آن نصب شود.

کاوشگر پارکر، از مرکز فضایی گودارد به فلوریدا منتقل شده تا سپر حرارتی ویژه‌ای برای محافظت از این فضاپیما در مقابل حرارت خورشید بر روی آن نصب شود. این کاوشگر قرار است از همه فضاپیماهای پیشین به خورشید نزدیک‌تر شود. فضاپیمای پارکر توسط موشک دلتا-۴ سنگین (Delta 4 Heavy) در بازه زمانی ۳۱ ژوئیه تا ۱۹ اوت ۲۰۱۸ به فضا فرستاده خواهد شد.

همچنین در حال حاضر مهندسان در حال بررسی ابزاری به نام گرماسنج مقاومتی پلاتینیوم هستند که بخشی از سیستم کنترل حرارتی فضاپیماست و نرخ خرابی آن بیشتر از حد انتظار بوده است. این گرماسنج‌ها، حسگرهای بسیار سبک و حساسی هستند که بازخوردهایی را برای سیستم خنک کننده فضاپیما و صفحات خورشیدی فراهم می کنند.

کاوشگر پارکر بعد از پرتاب چندین گذر نزدیک از ونوس خواهد داشت تا حضیض خورشیدی آن (کمترین فاصله از خورشید) در مدار بیضوی کاهش یابد. اولین باری که این فضاپیما از نزدیکی خورشید عبور می کند، از فاصله ۲۴.۸ میلیون کیلومتری از فوتوسفر (سطح مرئی) خورشید بوده و با گذشت زمان، این فاصله به ۵.۹ میلیون کیلومتر کاهش خواهد یافت. در این عبورهای نزدیک، دانشمندان قصد دارند با استفاده از ابزارهای ویژه، نحوه ایجاد بادهای خورشیدی و حرارت بسیار زیاد تاج خورشید را مورد مطالعه قرار دهند.

در حال حاضر ۲۴ عبور از نزدیک خورشید برای این ماموریت پیشبینی شده که تا اواسط تا ۲۰۲۵ به طول خواهد انجامید.

پارکر نام یکی از اساتید ستاره‌شناسی و اخترفیزیک دانشگاه شیکاگو است که در سال ۱۹۵۸ و در سنین جوانی وجود بادهای خورشیدی را پیش‌بینی کرد. این پدیده چند سال بعد توسط فضاپیماها کشف شد.

انتهای پیام / 164

تصاویر

نظرات شما
آدرس : تهران، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی، کوچه لادن، پلاک 20
تلفن : 83530-021
ایمیل : pr@isti.ir
//isti.ir/ZRxg
ستاد توسعه فناوری حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان

ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته