کشف امواج گرانشی در فضا برترین دستاورد علمی سال ۲۰۱۶ شد
ریزموجهای گرانشی در فضازمان که بیش از ۱۰۰ سال پس از پیشبینی اینشتین کشف شد، توسط مجله ساینس به عنوان دستاورد برتر سال ۲۰۱۶ انتخاب شد.
معرفی کتابهای علمی برجسته سال ۲۰۱۶ ( شنیدن صدای فضا زمان )
نگاهی به محبوبترین کتابهای علمی که در سال ۲۰۱۶ مورد توجه منتقدان و مخاطبان قرار گرفتهاند.
ناسا: ظاهر اولین حیات بیگانه کشف شده همانند آنچه متصورید نخواهد بود
دانشمند ارشد سازمان فضایی ناسا، الن استوفن (Ellen Stofan)، به تشریح آنچه حین جستجوی حیات ماوراى عالم خاکى باید انتظار داشته باشیم میپردازد. به راستی ظاهر اولین حیات بیگانه کشف شده ورای کره زمین چگونه خواهد بود؟
رییس پژوهشگاه فضایی ایران بر کسب جایگاه برتر فضایی در منطقه تاکید کرد
رییس پژوهشگاه فضایی ایران بر کسب جایگاه برتر فضایی در منطقه تاکید کرد و لازمه آن را اکتساب و توسعه دانش فنی ساخت و عملیاتی کردن ماهوارهها و سامانه های تحقیقاتی و مخابراتی دانست.
سبک جدیدی از اتصال به اینترنت به لطف پرتاب ماهواره اکواستار ۱۹
در آخرین روزهای سال ۲۰۱۶ میلادی، ماهواره اکواستار ۱۹ از پایگاه فضایی کیپ کارناوال در فلوریدا و بر روی موشک سوخت جامد اطلس ۵ به مدار زمین ارسال شد. این ماهواره توسط شرکت ULA ساخته شده و قرار است سبک جدیدی را از اتصال مردم به اینترنت ارائه دهد.
هزینه ها و درآمدهای فضایی + اینفوگرافیک
سفرها و اکتشافات فضایی همواره بسیار پرهزینه بوده اند. با این حال، فضا دربردارنده منابع بسیار ارزشمندی است که استخراج و بهره برداری از آنها می تواند حتی درآمد زیادی را برای ما به همراه داشته باشد.
خبری ناامیدکننده برای دوستداران علوم نجوم:
چرا انسان نمی تواند تمام فضا را کشف کند
جهان هستی به اندازه ای بزرگ و وسیع است که شاید انسان امروزی به هیچ عنوان نتواند تمامی آن را کشف کند ولی به دلیل وجود ماده تاریک و سرعت بالای گسترش جهان هستی، بخش عمده ای جهان برای انسان ها به هیچ عنوان قابل دسترسی نخواهد بود.
توسعه ارتباطات با دانشگاهها در دستور کار پژوهشگاه فضایی ایران
پژوهشگاه فضایی ایران درصدد توسعه ارتباطات و همکاریهای خود با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی در عرصه فعالیتهای فضایی و دستیابی به فناوریهای نوین و کاربردی در این حوزه است.
ماهواره های دانشجویی مکعبی با نگاه به آینده طراحی می شوند
با حضور دکتر بهرامی معاون وزیر و رییس سازمان فضایی ایران طی مراسمی از تیم های راه یافته به مرحله سوم مسابقه دانشجویی ماهواره مکعب ایرانی تقدیر شد.
رئیس مرکز ملی فضایی گفت:
شورای عالی فضایی تا پایان سال جاری برای اصلاح راهبردهای ۱۰ ساله اول فضایی یا صحه گذاری بر راهبردهای ۱۰ ساله دوم تشکیل خواهد شد
شورای عالی فضایی از ابتدای تصویب این شورا تاکنون فقط سه جلسه تشکیل داده است و کار این شورا در دو زمینه ترسیم راهبردها و مشخص کردن بودجه های مربوط به پروژه های حوزه فضا است.