شواهدی از حیات مریخی کشف شد


زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
کد خبر : 34512
شواهد حیات مریخی موضوع تحقیق جدید دانشمندان امپریال کالج لندن است که با بررسی منطقه‌ای جالب‌توجه در انگلستان، احتمال وجود مقادیر فوق‌العاده زیادی ماده ارگانیکی در سیاره سرخ را مطرح کرده‌اند!

دانشمندان امپریال کالج لندن در قالب تحقیقی جدید، صحبت‌های جالب‌توجهی در مورد وجود مقادیر زیادی ماده ارگانیک در سیاره چهارم منظومه شمسی مطرح کرده‌اند و باعث جنجالی شدن بحث وجود حیات بر روی مریخ شده‌اند.

این کشف باعث شده تا بحث در مورد شکلی باستانی از شواهد حیات مریخی داغ شود و از آنجایی که بررسی جریان‌های اسیدی از وجود مقادیر قابل‌توجهی اسیدهای چرب (موادی حیاتی برای شکل‌گیری زندگی) خبر داده و نوعی باکتری جان‌سخت در این جریان‌های اسید سولفوریک پیدا شده، احتمال وجود حیات در گذشته دور مریخ بالا رفته است.

دانشمندان معتقدند که نوعی مواد معدنی خاص حاوی آهن به نام گوئتیت (Goethite) باعث می‌شوند که سیاره مریخ سرخ رنگ باشد و همانطور که پروفسور مارک سفتون (Mark Sephton)، از متخصصان صاحب‌نظر این موضوع گفته است،‌ در تحقیق اخیر با بررسی توانایی گوئتیت در حفظ نشانه‌هایی از حیات می‌توان اطلاعات ارزشمندی را در مورد گذشته مریخ و وجود حیات میکروبی بر روی این جرم آسمانی به دست آورد.

منبع: گجت نیوز

تصاویر

نظرات شما
آدرس : تهران، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی، کوچه لادن، پلاک 20
تلفن : 83530-021
ایمیل : pr@isti.ir
//isti.ir/ZsEg
ستاد توسعه فناوری حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان

ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته