ارائه ۴۵۰ مقاله برگزیده درشانزدهمین کنفرانس بین المللی هوافضای ایران
تهران-ایرنا-دبیراجرایی شانزدهمین کنفرانس بین المللی هوافضای ایران از ارائه حدود 450 مقاله منتخب در این رویداد تخصصی به صورت سخنرانی و پوستر خبر داد.
دکتر عبدالمجید خوشنود روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگارعلمی ایرنا اظهار داشت: عرصه هوافضا به عنوان یکی از تاثیرگذارترین عوامل فناورانه در راهبردهای امروز جهان، در اسناد بالادستی کشور ما نیز به طور ویژه مورد توجه قرار گرفته است.
وی از کنفرانس بین المللی هوافضای ایران به عنوان مهم ترین رویدادعلمی این عرصه در کشور یاد کرد و گفت: این همایش سالانه که به همت انجمن هوافضای ایران تدارک یافته است امسال به میزبانی دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می شود.
معاون پژوهشی دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه خواجه نصیر خاطرنشان کرد: شانزدهمین همایش بین المللی هوافضا
6 محور اصلی شامل آیرودینامیک، پیشرانش، سازههای هوافضایی، علوم و فناوری فضایی، دینامیک پرواز و کنترل و مدیریت صنایع هوافضایی برنامه ریزی شده است.
وی درباره جزییات برنامه های این رویداد تخصصی که از سه شنبه تا پنجشنبه (3 تا 5 اسفندماه) برگزار می شود توضیح داد: بسیاری از مقامات عالی حوزه هوافضای کشور در مراسم افتتاحیه کنفرانس حضور دارند و نشست های تخصصی و ارائه مقالات بعد از مراسم افتتاحیه (صبح سه شنبه) به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.
به گفته خوشنود، از مجموع 600 مقاله داخلی و خارجی ارسال شده به دبیرخانه همایش، 450 مقاله از سوی هیات داوران برگزیده شده که نیمی از آنها به صورت شفاهی و بقیه به صورت پوستر ارائه خواهد شد.
وی برگزاری میزگرد سند جامع توسعه هوافضای کشور و نقشه راه توسعه فناوری در بعدازظهر سه شنبه، میزگرد چشم انداز صنعت حمل و نقل هوایی کشور در نوبت بعدازظهر چهارشنبه و میزگرد همکاری های بین المللی در فناوری های فضایی نیز در صبح پنجشنبه از جمله برنامه های کنفرانس امسال عنوان کرد.
دبیر اجرایی شانزدهمین کنفرانس بین المللی هوافضای ایران با اشاره به حضور صاحبنظران هوافضا از کشورهای هند، چین، روسیه، هلند و رومانی در این رویداد علمی گفت: در روزهای برگزاری کنفرانس، پروفسور لیانگ گواژو Prof. Liang Guozhu از کشور چین، پروفسور سانجای میتال Prof. Sanjay Mittal از کشور هند، پروفسور سرگئی تیموشف Prof. Sergey Timushev از روسیه به عنوان سخنرانان کلیدی، تجربیات موفق کشورهای خود در عرصه هوافضا را معرفی خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: 28 کارگاه آموزشی در حوزه ها و گرایش های مختلف هوافضا نیز در این کنفرانس پیش بینی شده که 4 کارگاه توسط استادان خارجی اداره خواهد شد.