ضیافت برداشت فلفل در فضا


زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
کد خبر : 78526
ایستگاه فضایی بین المللی اخیرا با انتشار تصاویری در حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت: امروز روز برداشت فلفل و آزمایش طعم آن در فضا بود.

ایستگاه فضایی بین المللی اخیرا با انتشار تصاویری در حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت: امروز روز برداشت فلفل و آزمایش طعم آن در فضا بود.

کاترین مگان مک آرتور  پژوهشگر و فضانورد آمریکایی که در حال حاضر از فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی است، با انتشار تصاویری از برداشت فلفل در فضا نوشت: «پس از برداشت محصول، طعم فلفل قرمز و سبز را چشیدیۀ. سپس نظرسنجی ها را پر کردیم (باید داده‌ها را داشته باشیم!). در نهایت، بهترین تاکوهای فضایی خود را درست کردم: گوشت گاو، گوجه فرنگی و فلفل».

اخیرا فضانوردان در آزمایشی موسوم به « Plant Habitat-04» به رشد فلفل در فضا پرداخته بودند. حال خدمه ایستگاه فضایی پس از ماه‌ها، ثمره تلاش‌های خود را دیده‌اند که یکی از آنها رشد این فلفل‌هاست. آزمایش پرورش فلفل یکی از پیچیده‌ترین آزمایشات رشد محصولات کشاوزی در فضا تا به امروز است.

 

منبع: فارس نیوز

پایان پیام/

تصاویر

نظرات شما
آدرس : تهران، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی، کوچه لادن، پلاک 20
تلفن : 83530-021
ایمیل : pr@isti.ir
//isti.ir/ZDss
ستاد توسعه فناوری حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان

ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته