شهروند امارات روز جهانی فضانوردی در فضا خواهد بود.
اولین فضانورد امارات که قرار است پنج آوریل سال 2019 برای پروازی 11 روزه به ایستگاه فضایی بین المللی سفر خود را آغاز خواهد کرد. 12 آوریل, -روز جهانی فضانوردی- را در ایستگاه فضایی بینالمللی جشن خواهد گرفت.
عبور سیارک شبه جمجمه از کنار زمین!
در سال ۲۰۱۵ ناسا اعلام کرد که یک سیارک ۲۰۰۰ فوتی(۶۰۷ متری) به نام "کدو تنبل بزرگ"(Great Pumpkin) را که با نام مستعار "مرده" شناخته میشود کشف کره است.
علوم فضایی به کتب درسی اول و دوم متوسطه وارد می شود.
امضای تفاهمنامه میان مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و سازمان فضایی ایران در خصوص ورود علوم فضایی به کتب درسی
نور، تاریکی و غبار
این آسمان رنگی تقریبا به اندازۀ ۲ ماه کامل وسعت دارد و در میدانهای ستارهای غنی از سحابی در امتداد صفحۀ کهکشان راه شیری در صورت فلکی قیفاووس واقع شده است.
تصاویر فضایی شگفتانگیزی از طوفان «ترامی»
عکاسی از زمین یک سرگرمی محبوب فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی است.
نتایج دستاوردهای ناسا در زندگی روزمره
ناسا ابزار تعاملی جالبی توسعه داده است که نشان میدهد، چگونه فناوریهای فضایی این سازمان در زندگی روزمره انسان اثرگذار بوده است.
ربات؛ همراه جدانشدنی انسان در سفرهای فضایی آینده
ربات ها هم در اجرای برنامههای خارج از ایستگاه مانند عملیات تعمیر و نگهدار, کنترل و بررسی دستگاههای بیرونی, نصب و تعویض قطعات بزرگ ابعاد مانند باتریهای خورشیدی و هم در اداره و مدیریت داخلی فضاپیماها میتوانند به سرنشینان کمک کنند.
کارگروه مشترک اقتصاد فضایی تشکیل می شود
سازمان فضایی ایران از تشکیل کارگروه مشترک اقتصاد فضایی با همکاری پژوهشگاه فضایی ایران و بانک عامل وزارت ارتباطات خبر داد.
تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی استعدادهای درخشان در حوزه فضایی
تفاهم نامه همکاری مشترک بین سازمان فضایی ایران و مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان به منظور ارتقاء بینش علمی دانش آموزان، دانش پژوهان، معلمان، اساتید و اعضای کمیته های المپیادهای علمی امضا شد.
برنامههای سازمان فضایی برای آموزش تخصصی نسل جوان
برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی در زمینه علوم و فناوری فضایی، ارایه مشاوره علمی، تحقیقاتی و اجرایی، هدایت و حمایت از مقالات دانش پژوهان