بررسی وضعیت صنعت پرتاب ماهواره در نوزدهمین گزارش سالانه انجمن صنعت ماهواره
انجمن صنعت ماهواره (SIA)، گزارش ۲۰۱۶ خود را با موضوع وضعیت جهانی صنایع ماهوارهای در روز ۱۳ خرداد سال جاری منتشر کرد.
نسل آتی ارتباطات جهانی نوری میشود
ناسا علاوه بر ارتقا و تجهیز کاملتر شبکه ارتباط جهانی فعلی، تحقیقاتی برای یافتن روشهایی موثرتر و با قابلیتهای بیشتر انجام میدهد.
شناخت بیشتر از اسرار کیهان پروژهای پرهزینه برای تصویربرداری از سیاهچاله
یک ستاره شناس هلندی قصد دارد با استفاده از شبکهای جهانی از رادیوتلسکوپها، تصویری بهتر از سیاهچاله موجود در قلب کهکشان راه شیری ثبت کند.
فرصتی برای مبارزه با بیماری و نجات جان انسانها هشدار ماهوارهای برای شیوع بیماریهای مهلک
بنیاد امور فضایی بر این باور است که پیشبینی بیماری با کمک دادههای ماهوارههای سنجش از راه دور میتواند فرصت ویژهای را برای مبارزه با بیماری و نجات جان انسانها به وجود آورد.
امضای تفاهمنامه بین پژوهشگاه هوافضا و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ايران
تفاهم نامه همکاری های مشترک دوجانبه علمی- پژوهشی و آموزشی در تاریخ ۹۵/۸/۱۹ در پژوهشگاه هوافضا امضا شد. این تفاهم نامه در ۹ ماده و ۴ تبصره منعقد شد.
ساخت و ساز اتوماتیک در مریخ با ابداع دانشمند ایرانی ممکن شد
دانشمند ایرانی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، پرینترهای سه بعدی را طراحی و ساخته است که روش جدیدی را برای ساخت و ساز اتوماتیک در مدتزمان کم ارائه میدهد. این دانشمند در تلاش است تا با همکاری ناسا، در مریخ و ماه نیز به ساختمانسازی بپردازد.
آغاز به کار دوازدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و اندونزی
دوازدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و اندونزی در حالی شروع به کار کرد که از روز قبل نشست های کارشناسی میان کارشناسان و مقامات دو کشور برگزار شده بود.
کشف دریاچه یخ زده در زیر «دشت بهشت» مریخ
دانشمندان از کشف منطقه ای منحصربفرد در مریخ خبر داده اند که می توان آن را بهشت فضانوردانی دانست که در آینده راهی این سیاره می شوند.
بررسی کاربرد ناوبری در هوا و فضا و دریا
دانشگاه صنعتی شریف با برگزاری کنفرانس بینالمللی ناوبری، آخرین دستاوردهای علمی متخصصان این حوزه را ارائه خواهد کرد.
فضاپیمای سرنشین دار شنژو ۱۱ به زمین بازگشت
فضاپیمای سرنشین دار شنژو ۱۱ همراه با دو فضانورد چینی به زمین بازگشت. این فضاپیما پس از پایان ماموریت یک ماههی خود، در خاک مغولستان بر زمین فرود آمد. ماموریت شنژو ۱۱ در آزمایشگاه مدارگرد تیانگونگ ۲، طولانیترین ماموریت سرنشین دار چین بود.