بزرگترین رادیو تلسکوپ جهان در استرالیا و جنوب آفریقا ساخته میشود
گروهی از مهندسان و دانشمندان استرالیا زیرساختهای محلی را برای بزرگترین رادیو تلسکوپ جهان طراحی میکنند تا پروژه یک میلیارد دلاری آرایه کیلومتر مربعی (Square Kilometre Array, SKA) یک گام به واقعیت نزدیکتر شود.
ناسا موفق به ساخت مولکولی شبیه به دیانای (DNA) برای کمک به کشف حیات بیگانه شد
محققان ناسا (NASA) بهتازگی موفق به ساخت مولکولی شدهاند که همانند دیانای (DNA) اطلاعات را ذخیره و به نسل بعد منتقل میکند. ساخت این مولکول این شائبه را ایجاد میکند که شاید این مولکول الگو ژنتیکی حیات بیگانه باشد.
تاسواره آموزشی اماراتی منتظر قرارگرفتن در مدار زمین
تاسواره آموزشی مایست-۱ (MySat-1) که دانشجویان موسسه علوم و فناوری مصدر (Masdar Institute of Science and Technology)امارات متحده عربی آن را ساختهاند اواخر آبان ۱۳۹۷ با فضاپیمای باری بدون سرنشین سیگنوس به ایستگاه فضایی بینالمللی فرستاده شد
سازمان فضایی اروپا برندگان ایدههای خدمات حملونقل فضایی نوین را اعلام کرد
سازمان فضایی اروپا (ESA) ایدههای خدمات حملونقل فضایی نوین را که در رقابت انتخاب ایده برتر برنده شدهاند اعلام کرد. این رقابت در سه بخش برگزار شد: خدمات در مدار، بازگشت از مدار و دسترسی ماهوارههای سبک به فضا. در هر بخش یک طرح برگزیده شده است.
همکاری فضایی دانشگاه اماراتی با شرکت قزاق
دانشگاه شارجه امارات با شرکت قاریش ساپاری برای به اشتراکگذاری فناوری و سامانههای فضایی قرارداد امضا کرد.
رصد دریا با استفاده از سامانههای ماهوارهای و پایش هوایی
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد: بندر شهید رجایی دارای یکی از بزرگترین و مجهزترین مراکز نگهداری تجهیزات مقابله با آلودگی نفتی دریایی در سطح کشور است.
کاوشگر نیوهورایزنز از دورترین جرم منظومه شمسی عکس گرفت
کاوشگر نیوهورایزنز (New Horizons) از دورترین جرم منظومه شمسی به نام آلتیما تولی (Ultima Thule) عکس گرفت. حالا ناسا میتواند با بررسی این تصاویر اطلاعاتی درباره پیدایش دورافتادهترین جرم منظومه شمسی جمعآوری کند.
به لطف چینیها، جانوران و گیاهان در کره ماه نیز یافت میشوند
چینی ها قصد دارند سطح تنفس بذرها و میزان فتوسنتز گیاهان در کره ماه را مورد مطالعه قرار دهند
نخستین سفینهای که در مدار ماه به گردش در آمد چه نام داشت؟
نخستین سفینهای که در مدار ماه شروع به گردش کرد و به « قمر » این کره تبدیل شد لونا-۱۰ (Luna 10) بود.