جمعآوری نمونههای آزمایش کووید-۱۹ با خودروهای خودران
کلینیک مشهور مایو در فلوریدای آمریکا برای جمع آوری و حمل و نقل نمونههای آزمایش کروناویروس اصطلاحا از شاتلهای خودران استفاده میکند.
رخداد اولین پدیده "ابر ماه صورتی" در سال ۲۰۲۰
ستارهشناسان اعلام کردند که فردا (چهارشنبه) ۸ آوریل مصادف با ۲۰ فروردین، شاهد پدیده "ابرماه صورتی" در آسمان شب خواهیم بود.
بافت بدن انسان در فضا پرورش می یابد
فضانوردان در ایستگاه فضایی بینالمللی مشغول تولید بافتهای بدن انسان از سلولهای انسانی هستند.
توسعه تلسکوپهای جدید برای مطالعه پدیدههای نجومی
دانشمندان بهزودی توسط تلسکوپهای جدیدی با نام پانوستی (PANOSETI) به مطالعه حیات فرازمینی خواهند پرداخت؛ تلسکوپهایی که اکنون در حال توسعه هستند.
برای تجهیز بیمارستانها در آمریکا؛
تولید ونتیلاتور برای بیماران کرونایی با قطعات خودروهای تسلا!
مهندسان تسلا نمونه اولیه یکی از دستگاه های ونتیلاتور را نمایش داده اند که بدون هزینه برای بیمارستان ها ساخته می شوند. این ونتیلاتور با کمک قطعات خودرو ساخته شده است.
با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛
شرکتهای دانش بنیان 110 خدمت دریافت میکنند
بر اساس قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بستهای جامع شامل 110 خدمت و حمایت تدارک دیده است که در سال 1398 به شرکتهای دانش بنیان عرضه شد، این معاونت در نظر دارد تا سبد اقلام حمایتی خود را در سال جدید (1399) متنوعتر سازد.
مرکز نوآوری حوزه هوانوردی عمومی در دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی میشود
منوچهر منطقی، دبیر ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در گفت و گو با خبرگزاری آنا، از برنامههای آتی برای کاهش آلودگی هوا، بهروزرسانی حملونقل شهری و راهاندازی مرکز نوآوری حوزه هوانوردی عمومی و مرکز طراحی و ساخت شبیهسازهای پرواز در دانشگاه آزاد اسلامی میگوید.
کشف سیارهای که شبها روی آن آهن مذاب میبارد!
دانشمندان سیارهای بهشدت داغ بهنام WASP-76b را شناسایی کردهاند که حدوداً ۶۴۰ سال نوری از زمین فاصله دارد و شبها در سطح آن آهن میبارد!
پویش ملی ژئوماتیک ضد کرونا ایجاد شد
فناوریهای ژئوماتیک قابلیتهای زیادی برای جمعآوری، تهیه، ذخیره، پردازش و نمایش اطلاعات مکان محور دارند. اطلاعاتی که ابزاری توانمند و کارا در مدیریت بحران کرونا محسوب میشوند. فناوریهایی که میتوانند به یاری همه بازیگران این عرصه برای کنترل بیماری همهگیر و جهانی کرونا بیاید
تاریخچه حاملهای فضایی(بخش اول)
از روزی که برای اولینبار آلمانیها در جنگ جهانی دوم لندن را موشک باران کردند حدود ۷۰ سال میگذرد. شاید در آن زمان کسی فکر نمیکرد در آینده این فناوری جدید قادر به پرتاب اجسام و محمولهها به ژرفای فضا شده و تبدیل به تجارتی شود که سالیانه میلیاردها دلار گردش مالی دارد. از اولین پرتاب فضایی...