از مدار زمین:
کوچکترین کاوشگر فضایی جهان با خانه تماس گرفت
ماهواره مینیاتوری ۴ گرمی اسپرایت (Sprite)، سیگنال هایی را از فاصله ۶۴۳ کیلومتری به زمین مخابره کرد.
در پی همکاری تیمی از پژوهشگران بین المللی
آغاز پژوهش های فضایی برای درمان پارکینسون
محققان معتقد هستند که شرایط میکرو گرانشی در فضا باعث شود که کریستال های پروتئین LRRK2 رشد بهتری داشته باشند و امکان کنترل بهتر آن وجود دارد. دانشمندان امیدوارند با کنترل این پروتئین بتوانند از پیشرفت بیماری پارکینسون جلوگیری کنند.
پروژه هایی برای بررسی شهاب سنگ و کهکشان و حتی تورم کیهانی
آغاز رقابت های ۲۵۰ میلیون دلاری ناسا
به تازگی ناسا رقابت هایی ویژه و ۲۵۰ میلیون دلاری به راه انداخته است که شرکت کنندگان در آن باید برای ارائه پاسخ به نیازهای این سازمان، پروژه هایی که شامل در نظر گرفتن المان های مختلف زمانی و مکانی می شوند را ارائه کنند.
احداث دو ایستگاه مخابراتی در کره ماه توسط یک استارتاپ آلمانی
رویای تحقق تماس تلفنی از کره زمین به ماه بسیار شگفتانگیز است! در همین راستا یک استارتاپ آلمانی از احداث دو ایستگاه مخابراتی در کره ماه خبر دادهاند.
اسپیس ایکس فالکون ۹ دیگری را با موفقیت بر روی زمین فرود آورد
اسپیس ایکس فالکون ۹ دیگری را بعد از انجام ماموریت، با موفقیت بر روی زمین خشک نشاند. این راکت فالکون ۹ از مقر کیپ کاناورال به فضا پرتاب شده بود.
پیام تبریک رئیس مرکز ملی فضایی جهت انتصاب دکتر سورنا ستاری
رییس جمهوری کشورمان به استناد اصل یکصد و بیست و چهارم قانون اساسی ، در حکمی دکتر "سورنا ستاری" را به عنوان «معاون علمی و فناوری رییس جمهوری» منصوب کرد.
نروژ میکروماهواره های NORsat را به فضا پرتاب کرد
در ۱۴ ژوئیه ۲۰۱۷، آزمایشگاه پرواز فضایی (SFL) با موفقیت دو میکروماهواره نروژی طراحی و ساخته شده توسط این آزمایشگاه را با پشتیبانی اداره سواحل نروژ، سازمان فضایی نروژ و آژانس فضایی اروپا، به فضا پرتاب کرد.
امارات متحده عربی در مسیر ارسال کاوشگر به مریخ
امارات متحده عربی سرگرم ساختن جستجوگر فضایی برای ارسال به مدار مریخ است. پروژه سازمان فضایی این کشور به نام «امل» اکنون با برگزاری مراسم مختلف در دوبی، به مردم معرفی می شود.
۳ فضانورد راهی ایستگاه فضایی بین المللی شدند
آژانس فدرال فضایی روسیه (روس کاسموس) در اطلاعیه ای اعلام کرد: فضاپیمای «Soyuz MS-05» حامل سه فضانورد حدود ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه عصر امروز به وقت مسکو از پایگاه فضایی بایکانور به فضا پرتاب شد.
تبدیل قوطی نوشابه به ماهوارههای کوچک توسط دانشاموزان هندی
یک تیم هندی متشکل از دانشآموزان و با سرپرستی یک مهندس کامپیوتر موفق شدند ماهواره کنست خود را پرتاب کنند.