خودروی اکسیژن گامی به سوی تولید برداشت تا این صنعت جانی تازه بگیرد
خودروی اکسیژن با 80 درصد قطعات بومی تولید شد. قرار بر این است که این خودروی دوستدار محیطزیست به زودی به تولید انبوه برسد.
روسیه باتری اتمی کاوشگرهای فضایی را توسعه میدهد
متخصصان مؤسسه علمی-تحقیقاتی بوچوار روسیه، نمونه آزمایشی منبع تغذیه بر پایه ایزوتوپ رادیواکتیو تریتیوم را با هدف تأمین باتریهای مورد استفاده در فضا و هوانوردی روسیه تولید کردهاند.
ایران بیست و دومین قدرت تجارت دریایی جهان شناخته شد
نفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل رتبه ایران از نظر ظرفیت ناوگان کشتیرانی در جهان را ۲۲ اعلام کرد، رتبهای که ناوگان کشتیرانی ایران را بالاتر از برخی کشورهای صنعتی مثل فرانسه، ایتالیا و کانادا قرار میدهد.
راهآهن خواف-هرات فردا افتتاح می شود
وزیر راه با اشاره به سرمایه گذاری ۲۸۰۰ میلیارد تومانی ایران در راه آهن خواف-هرات از افتتاح این پروژه طی فردا با حضور روسای جمهوری ۲ کشور خبر داد و گفت: آمادگی ساخت خط آهن هرات-مزارشریف را داریم.
به ناسا در شناسایی سیارههای فراخورشیدی جدید کمک کنید!
آژانس فضایی آمریکا با راهاندازی یک پروژه علمی از عموم مردم علاقهمند خواسته تا از طریق آن به شناسایی سیارههای فراخورشیدی (خارج از منظومه شمسی) جدید کمک کنند.
سیلهای پاییز امسال را با استفاده از فناوریهای ژئوماتیک مدیریت کنیم
بارشهای زیاد روزهای پاییزی امسال منجر به بروز سیلاب در برخی شهرها شده است که با ارائه طرحی دانشبنیان، امکان مدیریت این آبها فراهم شد.
بهینهسازی حملونقل با هوشمندسازی
حملونقل یکی از تاثیرگذارترین و کاربردیترین سیستمهای شهری است. ابزاری کاربردی که در شکلهای مختلفی مورد استفاده شهروندان قرار میگیرد.
شرکت انگلیسی در صدد استخراج اکسیژن از سنگهای ماه
شرکت انگلیسی متالیسیس (Metalysis) قصد دارد طی روشی موسوم به الکترو-دی اکسیداسیون (electro-deoxidation)، از سنگهای ماه اکسیژن استخراج کند.
هند ماهواره سنجشی خود را بههمراه ۹ ماهواره از ۳ کشور دیگر به فضا پرتاب کرد
هند یک ماهواره سنجشی خود را همراه با ۹ ماهواره از کشورهای آمریکا، لوکزامبورگ و لیتوانی توسط ماهوارهبر PSLV به مدار لئو فرستاد.