روسیه به دنبال ایجاد پایگاه در ماه برای اقامت ۱۲ فضانورد
مقامهای آژانس فضایی روسیه از قصد این کشور برای ساخت پایگاهی در ماه خبر دادهاند که امکان اقامت همزمان ۱۲ فضانورد را فراهم میکند.
پرتاب موشک دلتا IV
«ائتلاف پرتاب متحد (ULA)» با موفقیت توانست قدرتمندترین موشک دنیا را با نام دلتا IV به همراه یک ماهواره جاسوسی به فضا پرتاب کند.
ابزارآلات علمی بر روی تلسکوپ بعدی بزرگ ناسا نصب شد
جانشین تلسکوپ فضایی هابل قدم بزرگی به پرتاب پیش بینی شده آن در سال ۲۰۱۸ نزدیک شد.
دستیابی به هدف برنامه ۱۰ ساله دوم فضایی تا ۱۴۰۴
دستیابی به هدف برنامه ۱۰ ساله دوم فضایی تا ۱۴۰۴
هند نخستین شاتل فضایی چند بار مصرف خود را با موفقیت به فضا پرتاب کرد
هند با پرتاب موفق اولین شاتل فضایی قابل استفاده مجدد خود پس از شرکتهای اسپیس ایکس و بلو اوریجین رسماً به کشورهای دارای این فناوری پیوست.
دیدار رئیس مرکز ملی فضایی از پژوهشگاه فضایی ایران
رئیس مرکز ملی فضایی از پژوهشگاه فضایی ایران در روز شنبه مورخ ۱۱ اردیبهشت سال جاری بازدید نمود.
برگزاری پنجاه و پنجمین نشست کمیته فرعی حقوقی کمیته استفاده صلحآمیز از فضای ماورای جو سازمان ملل متحد(کوپوس)
پنجاه و پنجمین نشست کمیته فرعی حقوقی کوپوس از ۴ تا ۱۵ آوریل ۲۰۱۶ (۱۶ تا ۲۷ فروردین ۱۳۹۵) در مقر اروپایی سازمان ملل متحد(وین) برگزار گردید.
تحریم ها روی فناوری فضایی کشور دو تاثیر متضاد داشته است.
در حال حاضر سیاستی که در پیش گرفته ایم، این است که دستاوردهای حاصل شده در این حوزه را با همکاری و مشارکت های بین المللی کاملتر کنیم و دیگر این که ظرفیت های بین المللی را به کار گیریم، همچون پرتابگرهای مختلفی که می توانیم ماهواره های خود را با آنها پرتاب کنیم و برای برنامه ریزی منظم توسعه ماهواره های خود به کار ببریم.
نظام مندی پرتاب ماهواره ها از سال ۹۵ در کشور اجرا خواهد شد
ما به دنبال این هستیم که یک پایه محصول داشته باشیم و بر مبنای کاربری های مختلف آن را تنظیم کنیم، ما به سمتی می رویم که بتوانیم خودمان و یا با مشارکت یک همکار بین المللی پاسخگوی هر نوع کاربری مورد درخواست دستگاه ها باشیم.
رئیس مرکز ملی فضایی ایران:
از ظرفیت های علمی دانشگاهها برای فناوری های فضایی استفاده حداکثری خواهد شد.
ایران در سال ۲۰۱۴ در حوزه فناوری فضایی به لحاظ تعداد مقالات رتبه دوازدهم در جهان و در منطقه با ۳۵۶ مقاله علمی، رتبه اول حوزه فضایی را کسب کرد و رتبه دوم منطقه با ۵۰ درصد فاصله مقالات که حدود ۲۵۰ مقاله بود، بعد از ایران قرار داشت.