تسهیل روند هوشمندسازی حمل و نقل با طراحی و تولید 49 محصول دانش‌بنیان


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 81493
حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و همراهی با زیست‌بوم فناوری و نوآوری در کشور به یکی از ضرورت‌های ملی بدل و به یکی از گفتمان‌های اثرگذار در کشور تبدیل شده است.

همین اتفاق طی چند سال اخیر، کمک کرد تا ایده‌هایی که پیش از این به فراموشی سپرده می شدند و راهی برای خودنمایی و تبدیل شدن به محصولی کاربردی نداشتند در مسیر تجاری‌سازی قرار گیرند و شکوفا شوند. یکی از این حوزه‌ها که با به‌کارگیری و حمایت‌ها توانست در جایگاه درست‌تری بایستد، حوزه اقتصاد دیجیتال و طراحی نرم‌افزارهایی است که با استفاده از این فناوری به یاری صنعت حمل‌ونقل آمد.

محصولات دانش محوری که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید شده‌اند و نقشی موثر در تسهیل روند هوشمندسازی حمل و نقل ایفا می‌کنند. در حال حاضر نیز 49 محصول نوآورانه در اطلس جهانی اقتصاد دیجیتال به ثبت رسیده است. تولیداتی که به نیاز صنایع پیوند خورده‌اند.

«سامانه پایش دما، رطوبت و مکان وسایل حمل و نقل یخچالی»، «سامانه یکپارچه مدیریت اتوبوسرانی»، «سیستم طرح جامع پایانه‌های مرزی کشور»، «سیستم شناسایی هوشمند پلاک و ارسال اطلاعات اتوماتیک خودرو فن یار»، «سامانه دیده بان راننده»، «سامانه مدیریت ناوگان دلفین همراه با سنسور وزن»، «سامانه هوشمند حمل و نقل درون شهری»، «سامانه مدیریت هوشمند ناوگان ره‌نگر»، «سامانه هوشمند مدیریت اسناد (گنجه)» و «سامانه مدیریت هوشمند ناوگان اتوبوسرانی ره‌نگر» از جمله محصولات دانش‌بنیان تولیدی در این حوزه هستند.

این محصولات به ارتقای کیفیت و کارایی سیستم‌های حمل‌ونقل و افزایش امنیت و سلامت سفرها کمک می کند. با افزایش کیفیت محصولات داخلی و معرفی آنها به مصرف کننده‌ها و ترغیب بازار داخلی برای استفاده از این محصولات می تواند ارهگشای کشور در حل مسایل و چالش‌های فعلی باشد.

پایان پیام/

نظرات شما
آدرس : تهران، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی، کوچه لادن، پلاک 20
تلفن : 83530-021
ایمیل : pr@isti.ir
//isti.ir/ZGnt
ستاد توسعه فناوری حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان

ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته