به نوآوران و خالقان اشتغال پروبال دهیم
شنیدن داستان زندگی کارآفرینان همیشه جالب و خواندنی است. کارهایی شاید بهظاهر کوچک که نسلی را سرزنده و امیدوار می کند. می توان گفت که کارآفرینی نیازی است بدون محدودیت زمانی و مکانی و ایجاد اشتغال در هر جامعه ای یکی از پایه ای ترین نیازهای بشری محسوب می شود.
با حضور ستاری و طهرانچی
«سرای نوآوری» علوم و تحقیقات افتتاح شد
با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس دانشگاه آزاد اسلامی، سرای نوآوری واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با هدف حمایت از ایدههای نوآورانه دانشگاهی و اختصاص فضای کار اشتراکی به ایدهپردازان جوان و نوآور دانشگاهی، افتتاح شد.
با حمایت ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل و نقل پیشرفته در روز دانشآموز؛
دانش آموزان از پژوهشگاه هوافضا بازدید کردند
قدم زدن انسان بر روی کره ماه عجیب ترین و پر سر و صداترین خبری بود که در حوزه هوافضا دهان به دهان چرخید. اما آن روزها که در دنیا انسان بر روی کره ماه قدم می زد، در ایران چندان خبری از حوزه هوافضا به گوش نمی رسید. تا اینکه چند سال پیش بود که در اوج ناباوری پیشرفت های ایران در حوزه هوافضا را با پرتاب موشک به فضا درک کردیم، پیشرفت هایی در سکوت کامل خبری که بی سر و صدا به نتیجه رسیده بود.
دستاوردهای هوایی و فضایی ایرانساخت در هند به نمایش در میآید
فعالان فناور و متخصص ایرانی، از تولید علم صرف چندین گام فراتر رفته و به مرحله تولید محصول و قطعات پیشرفته حوزه هوایی و فضایی وارد شدهاند؛ همین موضوع زمینهساز حضور شرکتهای دانشبنیان ایرانی در رویدادهای بینالمللی شده است.
ستاری عنوان کرد:
بحث فرار مغزها حرکت سازماندهی شده است/ لزوم رصد آمار واقعی مهاجرت
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: بحث فرار مغزها از آن کلاههای گشادی است که سر کشور گذاشتهاند. این یک حرکت سازماندهی شده است و شبکهای دارد این موضوع را به جامعه ما تزریق میکند
پرویز کرمی در گفتگو با فارس:
مردم/استارت آپ ها/مسئولان؛ سه ضلع مثلث ایستادگی در اقتصاد مقاومتی
مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از برنامهریزیها برای تبدیل کارخانههای مخروبه به مراکز نوآوری و فناوری خبر داد.
پایگاه اطلاع رسانی دولت گزارش می دهد؛
اقدامات دولت در حمایت از شرکتهای دانشبنیان
دولت تدبیر و امید از ابتدای کار خود، مبنای سیاست اقتصادی را بر توسعه اقتصاد دانشبنیان برای گذار از اقتصاد نفتی و تحقق اقتصاد بدون نفت قرار داد. بر این اساس حمایتهای ویژهای از شرکتهای دانش بنیان در این دوران صورت گرفت.
گفتوگوی پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری با دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان؛
اقتصاد دانشبنیان در برابر اقتصاد نفتی؛ این یک مبارزه است
نمیدانم آقای ستاری گذشته از بار سنگینی که سالهاست بهعنوان مسئول اصلی حرکت علمی کشور به دوش دارد، از فشار کاری این روزها خسته است یا سرحال؛ اما عصر ۱۷ مهر ماه ۹۸ که گروهی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) دیدار داشتند و فردای بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه شرکتهای دانشبنیان و فناوریهای برتر، فرصت مناسبی برای مصاحبه با ما در نظر میگیرد. هماهنگیها اینقدر خوب و روان انجام میشود که عملاً گروه فنی ضبط صدا و تصویر ما کمی با تأخیر از ورود دکتر به اتاق جلسات طبقه پنجم ساختمان خیابان لادن که محل گفتوگوست، آماده کار میشوند. این یعنی فرصت دارم تا خدا قوتی بابت تلاشهای این سالها و برنامه متراکم دو روز اخیر به او بگویم؛ ضمناً از او میخواهم که فارغ از بیانات عمومی رهبری یا اظهارات کلیشهای دیگران در این زمینه، اطلاعات و تحلیلهای خودش را درباره نقش ایشان در جریان پیشرفت بر اساس حرکت علمی در این گفتوگو بازگو کند. آقای دکتر سورنا ستاری ضمن تشریح پایههای «زیستبوم اقتصاد دانشبنیان» به عنوان دستورکار اصلی کشور در حوزه علم و فناوری، در این مصاحبه به تناسب متعرض اقتصاد نفتی
رییس مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری:
امکان ارزش گذاری دانش فنی برای شرکت های دانش بنیان فراهم شد
در راستای توانمندسازی شرکت های دانش بنیان و ارائه خدمات تخصصی تجاری سازی ، از این پس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از انجام خدمت ارزشگذاری دانش فنی و قیمتگذاری سهام شرکتهای دانش بنیان حمایت می کند و 70 درصد از هزینه های انجام این خدمت را تا سقف 15 میلیون تومان تأمین می کند.
مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خبر داد :
بیش از 2000 شرکت دانش بنیان از معافیت مالیاتی برخوردار شدند
دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان می گوید : برای حمایت از شرکت های دانش بنیان برنامه های متنوعی از جمله تخصیص معافیت های مالیاتی منظور شده است ، در این راستا بیش از 2000 شرکت دانش بنیان برای استفاده از معافیت مالیاتی سال مالی 97 معرفی شده اند .