برقراری مجدد ارتباط با ماهواره آنگوست-۱ (Angosat-1)


زمان مطالعه : 1 دقیقه
کد خبر : 30316
پس از آنکه ارتباط ماهواره جدید آنگولا برای مدت کوتاهی قطع شد، اکنون دوباره به صورت عادی به ارتباط با تیم‌های زمینی ادامه می‌دهد.

پس از آنکه ارتباط ماهواره جدید آنگولا برای مدت کوتاهی قطع شد، اکنون دوباره به صورت عادی به ارتباط با تیم‌های زمینی ادامه می‌دهد.

شرکت Energia سازنده ماهواره) و شرکت دولتی روس کاسموس در یک کنفرانس خبری در تاریخ ۲۹ دسامبر، ارسال داده‌های تلمتری این ماهواره و سلامت زیرسیستم‌های آن را تایید کردند. ماهواره آنگوست-۱ در تاریخ ۲۶ دسامبر توسط موشک زنیت-۳ (Zenit-3SLBF) از پایگاه بایکونور در قزاقستان، پس از یک سفر ۹ ساعته در مدار زمین-آهنگ قرار گرفت. یک روز بعد شرکت Energia گزارش داد که این ماهواره داده‌های حیاتی را به گروه‌های زمینی ارسال نمی‌نماید و این شرکت در حال تلاش برای بازگرداندن ارتباط است. آنگوست-۱ اولین ماهواره کشور آنگولا است و در طی ۸ سال برای ارائه خدمات تلویزیونی و ارتباطی در باند C و Ku طراحی و ساخته شد.

دفتر ملی امور فضایی آنگولا (GGPEN) در تاریخ ۲۹ دسامبر بر روی وبسایت رسمی خود اعلام کرد که ارتباط این ماهواره با زمین در ساعت ۱۵ (به وقت محلی) روز ۲۸ دسامبر، یعنی یک روز بعد از ایجاد مشکل، برقرار شده است.

مشکل پیش آمده برای داده‌های تلمتری ماهواره آنگوست-۱ دومین رویداد ناگوار در حوزه فضایی برای کشور روسیه در ۲ ماه اخیر می‌باشد. حادثه اول، شکست پرتاب ماهواره‌بر سایوز در ماه نوامبر بود که حاوی ماهواره هواشناسی Meteor-M No.2-1 و ۱۸ محموله ثانویه بود.

در حالی که موشک‌های روسی به طور متناوب خدمات پرتاب را برای مشتریان تجاری ارائه می‌کنند، ماهواره ۱۶۴۷ کیلوگرمی آنگوست-۱ حاصل صادرات صنعت ساخت ماهواره این کشور می‌باشد که به ندرت اتفاق می‌افتد. این ماهواره دارای عمر کاری ۱۵ سال بوده و تمام محدوده آفریقا و بخش‌هایی از اروپا را تحت پوشش خواهد داشت.

ماهواره Amos-5 نیز که توسط ISS Reshetnev (ماهواره‌ساز روسی) برای رژیم صهیونیستی ساخته شده بود، تنها دو سال پس از پرتاب، در سال ۲۰۱۵ به دلیل بروز اشکال در سیستم توان از کار افتاد.

انتهای پیام / ۱۶۴

تصاویر

نظرات شما
آدرس : تهران، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی، کوچه لادن، پلاک 20
تلفن : 83530-021
ایمیل : pr@isti.ir
//isti.ir/ZRyf
ستاد توسعه فناوری حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان

ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته